tel. kontakt: + 420 605 307 857, e-mail: ziva-strava@email.cz
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500,-
Časté akce a slevy
Sledujte náš facebook
Kvalitní
Raw potraviny
Dárek
Ke každé objednávce


Je pro nás vařené jídlo opravdu tak dobré?

V přírodě konzumují zvířata potraviny tak, jak je naleznou. Pouze lidé si své potraviny vaří a také pouze lidé trpí rozšířenými a známými nemocemi a neduhy. Lidé, stravující se většinou syrovými potraviny (myšleno zeleninou, ovocem, semínky a ořechy) jsou čilejší, jejich mysl jasnější, ostřejší a logické uvažování je více aktivní.

Vaření je proces ničení potravin od okamžiku, kdy je teplo aplikováno na potraviny. Vaření výživové hodnoty potravin ničí.

Pokud dáte ruce jen na chvíli do vroucí vody nebo na rozpálená kamna, ucítíte, jak destruktivní je teplo. Jídlo je obvykle vystaveno těmto destruktivním teplotám asi půl hodiny nebo i více. Veškeré živé látky se stávají zcela mrtvými a to díky působení tepla! Jakou výživovou hodnotu má potom vařené jídlo, když živiny v něm jsou již teplem zničeny? Teplota na 42 stupnů Celsia niží živiny v potravě a lidé tak přijímají pouze teplou ochucenou hmotu.

Vaření činí potraviny toxické. Toxicita vařeného jídla je potvrzena zdvojnásobením až ztrojnásobením počtu bílých krvinek po požití uvařeného jídla. Stejně reaguje organismus ve chvíli, kdy se do těla dostávají viry nebo bakterie - vyplaví bílé krvinky. Ty jsou první obrannou linií a chrání imunitní systém. Organismus se tak vysiluje a imunita je nabourávána. Vařením se v těle vytváří mutace a karcinogeny.

Vařené potraviny činí "mrtvým" naše tělo, nejsou mu ničím prospěšným. Nedodávají tělu živé, aktivní a potřebné látky. Každý se o tom může přesvědčit sám na sobě. Kritika není na místě. Nikdy nemůžeme kritizovat to, s čím jsme se sami osobně nesetkali.

Zdroj: www.Living-foods.com

Přeložil: www.ziva-strava-obchod.cz


 

MmM0Mzh